Peppiina Anni Eveliina

Honestly, I am a very real person. I can’t help but be genuine because I was created to react with heart, show emotion and love everything. People who know me can tell you that I can be energetic and childish. I don’t care if what I do is what most people do. I happen to have a strong sense of intuition, and that is what I follow. You could call it stubbornness, or creativity, or perhaps entrepreneurship.

varpaat

Anyways, if you clicked my name to know things about me, here you go. I love mountains, people, cultures, warm summer nights, pure nature, arts, languages, chocolate, addictive books, America, horses, children, dogs, childhood memories, swimming… wait, how much did you want to know?

IMG_9274

I guess I could add a few formalities. I am an entrepreneur, and just a little girl from Finland. In the spring of 2015 I lived in Ecuador for almost two months where I tried my wings in an internship at Young Living Academy. I loved it. Just read my blog and you will see. For the past six months I have been traveling (I graduated with a bachelor’s in international business in the spring). Right now I am quieting down for Christmas time at my parents in Finland. What am I doing after the New Year? No idea, absolutely no idea.

groupie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feel free to leave a comment or email me. I love getting to know new people!

 

peppine

***

Suomeksi:

Olen aito ihminen. En edes osaa peittää tunteitani, tai esittää jotain muuta kuin mitä olen. Reagoin vahvasti suoraan sydämestä, ja annan usein liikaakin itsestäni. Rakastan kaikkea ja niin lujasti, että elän täydellä liekillä elämän jokaisena hetkenä. Joko olen täysillä mukana, tai sitten en lähde mukaan ollenkaan. Tunnen vahvasti mikä on minulle oikeaa, ja seuraan sitä. En tee valintoja sen mukaan, mihin valtaosa menee, vaan kuljen omaa polkuani, joka on viitoitettu intuitiolla. Kaikkea tätä voisi ehkä kutsua luovuudeksi, itsepäisyydeksi, tai vaikka yrittäjyydeksi.

Mutta jos klikkasit nimeäni siksi, että haluaisit tietää asioita minusta, niin tässä ole hyvä. Rakastan vuoria, ihmisiä, kulttuureja, lämpimiä kesäiltoja, puhdasta luontoa, taidetta, kieliä, suklaata, kirjoja, Amerikkaa, hevosia, lapsia, koiria, muistoja, uimista… ja niin edelleen.

Olen syntynyt ja kasvanut Suomessa, ja juurtunut sydämessäni vahvasti isänmaahani. Rakastan omaa kotimaatani, ja olen ylpeä kaikesta siitä, mitä me olemme olleet ja olemme. Olen kuitenkin jo ala-asteelta lähtien puhunut siitä, kuinka rakastan kulttuureja ja unelmoin Amerikkaan matkustamisesta. Muistan kuinka pienenä sanoin aina, että menen naimisiin espanjalaisen miehen kanssa, jolla on ruskeat silmät ja hymykuopat. Tulen hyvin supisuomalaisista lähtökohdista (puoliksi kreikkalaisia serkkuja lukuun ottamatta), joten ihmettelen vieläkin mistä ihmeestä maailmankansalaisuuteni sai alkunsa. Kai se oli tähtiin kirjoitettu.

Nyt keväällä valmistuttuani olen matkustanut ja elänyt koditonta elämää. Kuten kerran vahingossa kirjoitin taidekoulun päättötyöpäiväkirjaan, sisälläni asuu pieni kulkurotta. Se kulkurin veri vetää liikkumaan, uusille vesille, villiin viidakkoon, maailmalle. Rivieralle iltaa istumaan, palmun katveeseen nukkumaan. Amerikkaan asumaan, New Yorkin katuvaloihin seisomaan. Tiedä häntä, kuka minuun on tämän siemenen istuttanut, mutta en voi täysin elää ennen kuin saan liikkua, hengittää, olla vapaa ja mennä ennen kuin sammal kasvaa.

Kaikesta tästä, ja rakkaudesta, kirjoitan blogissani. Luonnehdin intohimojani, lasken unelmiani, elän niitä, inspiroin. Kerron kokemuksistani, avaan ajatuksiani, annan itsestäni, ja palan maailmasta. Ja melkein yhtä paljon kuin rakastan sanoja ja taidetta, rakastan teitä, lukijani. Olen hyvin rakastava ihminen, ja tahtoisin halata koko maailmaa. Haluan olla kaikille hyvä ja tuntea jokaisen. Tahdon jättää jälkeni sinuun ja kantaa sinua minussa. Toivon, että meistä tulee ystäviä ja voimme jakaa hetken tätä matkaa. Löydät minut osoitteesta: peppiina.pitkanen@gmail.com, ja tietenkin Pinterestistä ja LinkedInistä. Nauti blogistani, tule uudelleen ja jätä jälkesi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s