How very thankful I am

Seriously, there is one thing without which my blog would be incomplete. For two reasons: one, it is a big part of my everyday life, and two, I promised you guys to share things that I love, and this is exactly it. I am incredibly thankful that my dear friend Emilia two years ago shared with me the experiences they had had in their family’s life with a wellness product. What they had gone through was so amazing that I wanted to see it for myself – if it really was true. Because I knew that if it was, it would change my life. And it did.

oils on the beach

First, Young Living Essential Oils supported my health with their therapeutic grade essential oils. My immune system got stronger, due to which I hardly ever get sick. I am not so tired anymore, I hardly ever have headaches, and my stomach is in a better condition than it’s been for years. My skin and hair look better and my mind is more balanced. It is now possible for me to take control of my own health.

wellness widget 1

As if that hadn’t already been enough, it changed my life by making me an entrepreneur and giving me freedom over my time. I can work part time along my university studies and get paid better than I did in my previous part time jobs, while I work fewer hours and decide the time and place myself. I am a person who needs freedom to breath. And with this job, only I decide what I do, when I do it, how much I do it, and where I do it. In the spring of 2015, I decided to live in Ecuador for one and a half months, and my pay check followed.

Work is not work anymore when your colleagues are your best friends

I am NOT saying this to brag about it. No. I am saying it because I LOVE IT, and I share things I love. I feel comfortable sharing it because I know the same opportunity is there for all of you. It is not just me. Anyone can start to take control of their own health, time and finances. If, while reading this text, you have been thinking “I wish that was me”, go ahead and contact me! I can share how it happened for me. I can help you out, if you want to take the steps towards your ideal health and your ideal work situation.

obsessedguote

Send your questions to: peppiina.pitkanen@gmail.com

Check out the company at: http://www.youngliving.com

Peppiina Pitkänen

Young Living Silver Leader

Sponsor #1444144

***

Suomeksi:

Ilman yhtä asiaa blogini olisi puutteellinen. Kahdesta syystä: Se on iso osa elämääni, ja jaan täällä asioita joita rakastan. Olen uskomattoman kiitollinen rakkaalle ystävälleni Emilialle siitä, että hän kaksi vuotta sitten kertoi mitä kokemuksia heidän perhe oli saanut eräästä hyvinvointituotteesta. Ajattelin voiko toi olla totta. Koska jos se on, niin se on jotain ihmeellistä. Ja niin se oli.

Ensin Young Living Essential Oils –yrityksen tuotteet tukivat terveyttäni. Vastustuskyky parani enkä ole enää lähes koskaan kipeä. En ole enää niin väsynyt, ja pääkipuni ovat vähentyneet lähes olemattomiin. Yksi parhaista asioista on, että vatsani on paremmassa kunnossa kuin vuosiin. Ihoni ja hiukseni näyttävät paremmilta ja mieleni on enemmän tasapainossa. Minulle on suurempi mahdollisuus ottaa vastuu terveydestäni, kun kaapissani on jotakin, joka voi antaa välittömän helpotuksen, ja jopa ennaltaehkäistä.

Ja niin kuin siinä ei olisi vielä kyllikseen, Young Living Essential Oils on antanut minulle myös työn. Se on tehnyt minusta yrittäjän ja antanut vapauden päättää omasta ajastani. Pystyn nyt tekemään töitä osa-aikaisesti koulun ohella ja saan siitä parempaa palkkaa kuin aikaisemmista osa-aikaisista töistäni, vaikka teen vähemmän tunteja ja saan itse päättää ajasta ja paikasta. Elän vapaudesta, en voi hengittää ilman sitä. Olen niin onnellinen siitä, että minulla on nyt mahdollisuus työhön, jossa vain minä päätän mitä teen, milloin, kuinka paljon ja missä. Juuri nyt asun Ecuadorissa pari kuukautta, ja työni seuraa perässä.

En todellakaan sano näitä asioita siksi, että haluisin kehua sillä. En todellakaan. Sanon nämä siitä syystä, että rakastan sitä muutosta, joka elämässäni on tapahtunut. Uskallan kertoa sen teille siitä syystä, että tämä ei ole vain minun mahdollisuus. Kaikki teistä voivat ottaa enemmän vastuuta omasta terveydestänne ja ajastanne ja elää sitä elämää, mistä unelmoitte.

Jos jollakin teistä on tätä kirjotusta lukiessa pyörinyt mielessä että ”oispa mullaki noin”, niin ota ihmeessä yhteyttä. Kerron mielelläni lisää ja kuuntelen sinun kysymyksiäsi tai ajatuksiasi.

Viestit voi lähettää osotteeseen: peppiina.pitkanen@gmail.com

Lisää tietoa Young Livingistä: www.youngliving.com

Kollegoideni keräämää tietoa Young Livingistä suomeksi: www.oljymme.fi

Peppiina Pitkänen

Young Living Silver Leader

Sponsori #1444144

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s